Herkese merhaba;
Black Friday çılgınlığının son gününde indirimlerden faydalanmak adına bir ürün tanıtımında da ben bulunmak istedim. Geç olmadan çıkıp alırsınız belki 🙂
Bee Beauty Micellar Makyaj Temizleme Suyu Aleo Vera ve Salatalık Özlü
Çoğu kişinin tanıtmış olduğu bee beauty micellar makyaj temizleme suyunu tabiki de ben çooo…k sonradan buldum.
Genelde yazılarımı okuyanlar bilir makyaj yapmayı, sırf silmeye üşendiğimden tercih etmeyen veya yapsam da çok az yapan biri olarak bana biçilmiş kaftan gibi geldi bu ürün 🙂
Eve geldiniz, aşırı yorgunsunuz bir de makyaj silcem of! puf! demeden 2 dakikada ciddi oranda bir temizlik sağlıyor. Tabi benim gözüm çok hassas olduğundan ve en ufak mikroptan etkilendiğinden daha sonra muhakkak bebek şampuanı ile yıkıyorum. Siz bunu yapmadan, durulamadan da bu ürünle kolaylıkla makyajınızı temizleyebilirsiniz.

Gratis’ten aldım
Ürünün en sevdiğim özelliklerinden biri de başının basmalı şekilde olması. Hem israf etmiyor hem de aşırı derecede kullanım kolaylığı sağlıyor. Kulak pamuğu ve benzeri her ürünler için de aşırı derecede ideal.
Tüm cilt tiplerine uygun olduğunu vaat etmesi de güzel ki şu an için bende bir yan etki oluşturmadı. Aynı zamanda temizleme mendili de var diye biliyorum. Bunun yanında ona da bakın derim.
Hazır indirim varken kaçırmayın. Hatta stoklayın. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 8 küsür tl idi. İndirimsiz de alır mıyım? Alırım 🙂
Umarım bu yazı sizin için faydalı olmuştur.
Sevgiler!
No Comment